/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
“Bamirësit Struganë” falenderojnë Shoqatën Strugane të Çikagos që ndihmuan nevojtarët struganë
Qyteti, Slider

“Bamirësit Struganë” falenderojnë Shoqatën Strugane të Çikagos që ndihmuan nevojtarët struganë

Faleminderojmë përzemërsisht Shoqatën Strugane të Çikagos që donoi për organizatën tonë një shumë të konsiderueshme të mjeteve cilat i shpërndajmë në familjet në nevojë në rrethin e Strugës.
Poashtu faleminderim të veçantë për besimin e treguar ndaj organizatës tonë. Ju jeni nje shembull ideal se si duhet dhe ndihmohet vendlindja.
Jeni motivim për ne që të vazhdojmë edhe më tej.
Bamirësit Struganë

January 12, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres