/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
23 tetori është ditë jo pune
Maqedoni, Slider

23 tetori është ditë jo pune

Me rastin e Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, e premte, 23 tetor, do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

MPPS ua uron festën e 23 tetorit të gjithë qytetarëve të vendit.

October 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres