/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
LAJM I MIRË: Falë humanistëve strugan, hidhet gurthemeli për ndërtimin e shtëpisë së Rustem Muratit nga Frëngova (FOTO)
Qyteti, Slider

LAJM I MIRË: Falë humanistëve strugan, hidhet gurthemeli për ndërtimin e shtëpisë së Rustem Muratit nga Frëngova (FOTO)

Falë humanistëve shqiptar nga Struga dhe më gjerë, familja e Rustem Muratit nga Frëngova lumturohet nga hedhja e gurthemelit për ndërtimin e shtēpisë së re nga dita e djeshme, informon Struga Ekspres.

Shtëpia e vjetër e z.Rustem Muratit ishte shumë e dëmtuar dhe pothuajse e pabanueshme,e plasaritur gjithandej dhe me lagështi të madhe ,por falë donatorëvë që nuk duan të bëhen emrat e tyre publik, filloi ndërtimi i shtëpisë së re.

Të gjithë ata të cilët duan të ndihmojnë në vazhdimësi për këtë familje për ta kompletuar tërësisht, le th kontaktojnë në numrin e celularit: 071241584

Struga Ekspres, disa herë ka bërë apel për të ndihmuar këtë familje duke i falenderuar humanistët me zemër të madhe.(Struga Ekspres)

October 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres