ZYRTARE: Izmit Nura emërohet zv/drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport
Qyteti, Slider

ZYRTARE: Izmit Nura emërohet zv/drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport

Izmit Nura nga Veleshta e Strugës, ish ushtari i UÇK-së emërohet zv.drejtor në Agjencionin për Rini dhe Sport nga radhët e BDI-së, informon Struga Ekspres.

Izmit Nura në këtë post është i emëruar drejtëpërdrejtë nga lideri i BDI-së Ali Ahmeti.

Nura në këtë post emërohet pa pëlqimin e degês së BDI-së në Strugë.

(Struga Ekspres)

July 30, 2019

Struga Ekspres