Sot nuk ka energji elektrike më shumë se 6 orë në Frëngovë, Fierishtë, Radozhdë dhe në disa lokacione tjera
Qyteti, Slider

Sot nuk ka energji elektrike më shumë se 6 orë në Frëngovë, Fierishtë, Radozhdë dhe në disa lokacione tjera


Lajmerim per nderprerjen e furnizimit me energji elektrike

Ju informojme se te marten më 15.05.2018:

Ne periudhen kohore prej 10:05 – 16:30 EVN do te kryeje punime teknike ne largpercues dhe per kete arsyje do te kete nderprerje te furnizimit me energji elektrike ne fshatrat: Frengove, Fierishte, Kalishte, Radozhde, Mali Vllaj, lagjen Elen Kamen, hotelet Biser, Izgrev dhe Makpetrol, ne Qafe Thane, bazën Asnera, rajonin policor ne Frengove, pompen e karburantit Ramo, karaullen e Radozhdes si dhe ne trafostacionet Amza dhe Subi.

Nderprerjet e mesiperme ju lutemi ti informoni nepermje, mediumeve tuaja me qellim qe shfrytezuesit te informon paraprakisht dhe ne kohen e duhur.

Ju Falenderoj per bashkepunimin
EVN-Strugë
(Struga Ekspres)

May 13, 2018

Struga Ekspres