Sonte në “SHISHA ROOM” është mbrëmja e madhe humanitare, ju argëton këngëtari “STINE” (FOTO)
Qyteti, Slider

Sonte në “SHISHA ROOM” është mbrëmja e madhe humanitare, ju argëton këngëtari “STINE” (FOTO)

Në “SHISHA ROOM”-Strugë, sonte në ora 22:00, do tê mbahet një mbrëmje humanitare për tu ardhë në ndihmë të gjithë personave në nevojë.
“Shkêndijë shprese” e organizon këtë “PARTY HUMANITAR dhe i ftuar do të jetë kêngëtari i mirënjohur shqiptar “STINE”.
Hyrja do të jetë 300 denarë+1 pije falas!
Të gjitha parat e grumbulluara do të shkojnê tek familjet e varfëra në nevojë
Kontribuo dhe ti, shko dhe ndihmo njerëzit në nevojë!

November 9, 2018
Struga Ekspres