Rrahet një person në Strugë
Qyteti, Slider

Rrahet një person në Strugë


Dje, në Strugë (10 korrik 2019) u prish rendi dhe qetësia publike ku një 42 vjeçar P.E nga Shtipi sulmohet nga një person në rrugën “Dimçe Kovaçeski”, njoftojnë për Struga Ekspres nga Stacioni i Policisë në Strugë.

Nga policia njoftojnë se është identifikuar sulmuesi dhe po hetohet rasti në fjalë.
(Struga Ekspres)

July 11, 2019

Struga Ekspres