Ramis Merko uron klubin e hendbollit RK Struga për kualifikimin në Super League
Slider, Sport

Ramis Merko uron klubin e hendbollit RK Struga për kualifikimin në Super League

Me një fitore prej 32-24, RK Struga siguroi vendin në elitën e shoqërisë së hendbollit për sezonin e ardhshëm konkurues, i cili pas një ndërprerje prej 15 viteve kthehet në Super League.
Me këtë rast kryetari Merko i uron ata për suksesin e arritur duke potencuar se komuna e Strugës ndihet e nderuar me suksesin e këtij klubi dhe shton se edhe në të ardhmen do të vazhdoj të përkrah jo vetëm këtë klub por edhe klubet e tjera me qëllim që ato të kenë suksese në disiplinat e ndryshme sportive.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

June 10, 2018

Struga Ekspres