Punë legenash!
Opinion, Slider

Punë legenash!

PUNE LEGENASH

Nese ju,prinderit shqiptare,lejoni tu kaloje dita pa ushqyer femijet apo pa i ushqyer mire,nuk ndryshoni nga legenat.Le te me thoni c’te doni.Nuk ka justifikim.Ngrehu!Ngrehuni!Te dhemb ne shpirt kjo gje?Une them jo se ndryshe nuk do pranoje!
Ke pret te ushqeje femijet e tu?Nenen tende?Kryeministrin?Ministrat?Deputetet?Nese e mendon keshtu,je legen.Ty ndoshta nuk te vjen mire qe une te ve kete epitet por nuk kam cfare fjale te gjej tjeter.Ma ke veshtiresuar shume.Qe je legen dhe i shpuar,nuk e diskutoj me.Krijoni shoqaten e legenave dhe se paku keshtu do ta dime dhe do themi.Pune legenash!Mund te me turreni dhe te me thoni se jeni pa pune.Po kujt i hyn ne pune?Kryeministrit?Ministrave?Deputeteve?Nese serish mendoni keshtu,jeni super legene.Mund te me thoni se nuk keni c’te beni se politika na ka futur ne rresht dhe na ka futur ne gracke.Nese edhe kete e mendoni,jeni legene ekstra.
Po c’rendesi ka se cfare mendoni!
Rendesi ka cfare do beni.
Nese nuk beni gje per femijet tuaj,jeni legena speciale.
Besim Bashllari-aktor,regjisor!

November 7, 2018

Struga Ekspres