Prifti kërcënon se do të mbrojë emrin edhe me armë (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Prifti kërcënon se do të mbrojë emrin edhe me armë (VIDEO)

Prifti Stevan Zdravevski ka deklaruar se do të luftojë me gjitha format për të ruajtur emrin Maqedoni në protestën e mbrëmshme para Kuvendit, transmeton Medial.mk.
“Ne nga kisha me lutje, por nëse duhet do të marrim edhe armë në dorë dhe nuk do rijmë duarkryq. Do ta mbrojmë atë që është e jona, që e kemi trashëguar nga të parët tanë që duam tua lëmë gjeneratave tona”, ka thënë ai.

June 14, 2018

Struga Ekspres