Pogradecari mori peng një shtetas të Maqedonisë së Veriut për shkak të borxhit, arrestohet
Shqipëri, Slider

Pogradecari mori peng një shtetas të Maqedonisë së Veriut për shkak të borxhit, arrestohet

Policia në qytetin Pogradec të Shqipërisë e arrestoi një burrë 47-vjeçar pasi ka rrëmbyer një shtetas të Maqedonisë së Veriut për shkak të borxhit.

Sipas kumtesës së policisë, pjesëtarët e Sektorit për krim në kuadër të stacionit policor në Pogradec, 47 është arrestuar për shkak të ekzistimit të dyshimeve se e ka rrëmbyer shtetasin e Maqedonisë së Veriut.

Shtetasi i Maqedonisë është rrëmbyer për shkak të një borxhi financiar të cilin e kishte pasur ndaj mikut të 47 vjeçarit i cili ka garantuar se “do ta kryej punën”.

Rasti është dorëzuar në procedurë të mëtejme në Prokurorinë për vepra të rënda penale në Tiranë.

Nuk bëhet e ditur se prej nga është shtetasi i Maqedonisë dhe se çfarë shume parash ka pasur borxh.

April 26, 2019

Struga Ekspres