Peshku i pjekur arratiset nga pjata (VIDEO)
Bota, Slider

Peshku i pjekur arratiset nga pjata (VIDEO)


Ky është momenti i çuditshëm kur disa klientë mbetën të habitur kur panë se si peshku që ata kishin porositur u arratis nga pjata e tyre.

Ngjarja ndodhi në një restorant në Kinë ku peshku edhe pse i pjekur nisi të lëvizte si i gjallë.

Të pranishmit qëndrojnë në këmbë dhe provojnë të largohen prej peshkut ‘zombie’ që përpëlitej.

Njohësit e krijesave të detit, kanë thënë se rasti i çuditshëm mund të jetë shkaktuar nga disa qeliza që i përgjigjen stimulit, përkundër faktit që nuk janë të lidhura në tru apo zemër.

May 3, 2018

Struga Ekspres