/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Numërohen mbi 12 mijë vota të mërgimtarëve, Vetëvendosje thellon epërsinë
Kosovë, Slider

Numërohen mbi 12 mijë vota të mërgimtarëve, Vetëvendosje thellon epërsinë

Thuajse ka përfunduar numërimi i votave të mërgatës në Qendrën e Numërimeve dhe Rezultateve.

Nga 13 mijë e 491 vota sa do të numërohen gjithsej,, tani janë numëruar mbi 12 mijë.

Lëvizja Vetëvendosje vazhdon të prij me 6341 vota. LDK ndodhet e dyta me 2034 vota ndërsa PDK’ja ka 1928 vota.

Koalicioni Nisma-AKR-PD ka 826 vota, AAK-PSD ka 541 vota.

October 16, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres