/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Kosovë, Rajoni, Slider

kosovaret te zhgenjyer per 7 vjete

Shume qytetar te Kosoves jane te pakenaqur me udheheqjen e Kosoves qe me pavaresine e saj,shtate vjete me radhe.Ata e shprehin pakenaqesine e tyre edhe nepermjet te kesaj fotografie e cila keto dite qarkullon me te madhe ne disa rrjete sociale.Shume qytetar thone se nuk kane asnje motiv per te festuar pavaresine e Kosoves sepse ne shtetin e tyre eshte shume i theksuar korrupsioni,hajnia dhe shume elemente negative qe kane kapluar vendin.Largimi i mijera qytetareve nga vendi i tyre per nje jete me te mire i ka mllefosur qytetaret e Kosoves.(Struga Ekspres)

kosova

February 17, 2015

Struga Ekspres