Fatmir Emush: Pas liderit Bilall Kasami qëndrojnë mbi 60.000 qytetarë
Opinion, Slider

Fatmir Emush: Pas liderit Bilall Kasami qëndrojnë mbi 60.000 qytetarë

Ato mund të jenë vetëm dy deputetë për dikë , që dikush deshti ti sheh vetem si numra dhe tehnikalitet.
Por pas atyre dy deputetëve dhe liderit të Lëvizjes BESA , Bilall Kasamiqëndrojnë mbi 60.000 qytetarë të cilët ia kanë dhënë besimin e përfaqësimit në realizimin e amanetit deri në fund.
E në këtë moment prishet cdo #hesap_matematikor.

Fatmir Emushi-kryetar i BESA-Struge

January 10, 2019

Struga Ekspres