Edhe Vagner Nushi vjen me reagim për “Struga për Struganët” (FOTO)
Opinion, Qyteti, Slider

Edhe Vagner Nushi vjen me reagim për “Struga për Struganët” (FOTO)

Vagner NUSHI

“Struga për struganĕt”Jo,jo s’mbanë!S’ma kap truri! Asgjë s’na ka borxh Struga ne,kurse ne po.Më mirë të ishte “Struganĕt për strugën”.

Nuk di pse më detyruan ti këthehem sirtarit,ti rikujtoj,ti numëroj :Mirënjohjet,certifikatat,
shpërblimet,çmimet në festivale të ndryshme!?Vërtet ishin shumë,nuk i numëroj dot.
Por ja që ka dy kategori njerĕzish.Ata qĕ punojnĕ dhe ata që marin dekoratat,meritat.

“Mundohem të jem nĕ kategorinĕ e parë,ka më pak konkurencë”.

(Respekte për meritorët-ambasadoret e muzikes)

Grand prix- Strugë
Suksesi i nxenesve qe do te me mungojn

June 21, 2018

Struga Ekspres