Slider

Ndihmoni familjen e Rustem Muratit nga Frëngova, ka nevojë për një kulm mbi kokë (FOTO)
Qyteti, Slider

Ndihmoni familjen e Rustem Muratit nga Frëngova, ka nevojë për një kulm mbi kokë (FOTO)

APEL PËR NDIHMË! (Shpërndajeni) Një mërgimtar nga fshati Frëngovë i Strugës ka marrë iniciativën për të grumbulluar ndihma për familjen e Rustem Muratit nga Frëngova për t’ua ndërtuar shtëpinë. Kliko në Gofundme.com dhe ndihmo! https://www.gofundme.com/f/rustem-murati-need-help-he-are-sik-and-the-hous?utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_lico+share-sheet Kjo shtëpi aktuale nuk ështê e banueshme. Rustem Murati para pak muajsh u operua dhe nuk esht i aftë për…

Borë në Maqedoninë e Veriut, ja ku bie për momentin
Maqedoni, Slider

Borë në Maqedoninë e Veriut, ja ku bie për momentin

Komunikacioni në rrugët shtetërore nëpër vend zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. Borë me intensitet të dobët bie në Krushevë dhe në vendkalimet malore Gjavato dhe Pletvar. Për shkak të mjegullës ka dukshmëri të zvogëluar prej 20 deri në 30 metra në fshatin Gajre në rrugën drejt Kodrës së Diellit. Intensiteti rrugor jashtë mjediseve urbane është…

Komunalja e Strugës me apel për qytetarët
Qyteti, Slider

Komunalja e Strugës me apel për qytetarët

Apel nga ndermarja publike Komunale Struge. Ndermarja publike Komunale, Apelon deri te gjith qytetaret e Struges me rrethine qe te mos I demtojne zbukurimet e vitit te ri qe vendosen neper qytet, per arsye se rrezikojne veten dhe te tjeret nga goditja elektrike, perkunder kesaj qytetit I jepet edhe nje pasqyre e keqe, gjat festave…

BDI: Të premten të punohet vetëm katër orë
Maqedoni, Slider

BDI: Të premten të punohet vetëm katër orë

Të Premten të punohet me kohë të pjesëshme ose deri në 1 pasdite në mënyrë që punonjësit të kenë më shumë kohë për t’u kushtuar familjeve të tyre. Kjo, sipas zyrtarit të lartë të BDI-së, është pjesë e Rezolutës Nr. 3 – kualiteti e Jetës, e votuar nga Kryesia Qendrore , e cila pas Kongresit…

1 2 3 1,299
Struga Ekspres