Shëndetësi

Ky çaj largon erën e keqe të gojës
Shëndetësi, Slider

Ky çaj largon erën e keqe të gojës

Shmangini lëngjet agresive për shpëlarjen e gojës dhe përkujdesuni ta bëni gllënjkën natyrale, e cila largon aromën e keqe nga goja. Me pastrimin e rregullt të dhëmbëve, pastrimin e thellë të gojës, ju ndikoni në mbajtjen e higjienës së gojës. Edhe pse ekzistojnë shumë lloje të pijeve që thonë se largojnë aromën e keqe nga…

Ja pse meshkujt largohen nga një femër!
Shëndetësi, Slider

Ja pse meshkujt largohen nga një femër!

E keni pyetur ndonjëherë veten përse meshkujt zhduken papritur ndonjëherë? Ju nuk mund ta kuptoni çfarë nuk shkon me ju. Nuk e dini nëse të gjithë meshkujt që takoni janë të çmendur apo problemi është tek ju. Ne do ju tregojmë arsyet përse meshkujt mërziten nga një femër. Gratë xheloze – Kontrolloni shpesh celularin, shihni…

1 2 3 4 5 6 85
Struga Ekspres