Arsim Etemi, boksieri nga Ladorishti që përfaqëson Maqedoninë e Veriut në lojërat Evropiane në Bjellorusi
Maqedoni, Slider, Sport

Arsim Etemi, boksieri nga Ladorishti që përfaqëson Maqedoninë e Veriut në lojërat Evropiane në Bjellorusi

Tre boksierë të Maqedonisë së Veriut, Jasin Lama (-60kg), Arsim Etemi (75kg) dhe Goce Janeski (-69kg), nën udhëheqjen e trajnerit Petre Çurlinovski, do të marrin pjesë në Lojërat Europinae në Minsk të Bjellorusisë nga 21 deri më 30 qershor, shkruan gazeta Lajm.

Për në Bjellorusi do të udhëtohet me 19 qershor. Në Lojërat e dyta Europiane do të marrin pjesë 4000 sportistë nga 50 shtete në 15 sporte.

Në dhjetë sporte garat do të jenë me karakterë kualifikues për lojërat Olimpike 2020 në Tokio të Japonisë.

June 8, 2019

Struga Ekspres