/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Zejdi i Alternativës: Menduh Thaçi është argat që po kryen detyrat e shërbimeve dhe BDI-së (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Zejdi i Alternativës: Menduh Thaçi është argat që po kryen detyrat e shërbimeve dhe BDI-së (VIDEO)

“pyetja kryesore që duhet parashtruar është se cila është arsyeja që ky person merret me këtë çështje kaq të parëndësishme. Kjo është e qartë dhe tejdukshme. Deri sot kemi qenë të bindur se shkaku i frikës nga burgu për keqpërdorimet e bëra zgjedhore, MTH u ka borxh vetëm shërbimeve shtetërore maqedonase, por se edhe shërbimeve të BDI-së u ka kaq shumë borxh, me këtë po bindemi sot. Kjo bëhet për të penguar koalicionimet e ndryshimit”, theksoi Zejdi.

January 16, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres