Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Visar Hoda: Turp që kanalizimi kryesor i qytetit të më futet në shtëpi, lum ai që iku nga Struga
Opinion, Qyteti, Slider

Visar Hoda: Turp që kanalizimi kryesor i qytetit të më futet në shtëpi, lum ai që iku nga Struga

Ta dija qe ne shekullin 21 kanalizimet do ishin problemi kryesor ne kete ish qytet turistik sot qytet i qelbur, do kisha bere grope septike qe mos kisha probleme.
Ne kete shtet halesh ku parate publike ikin per luks ,fekalet jane flori.
Eshte turp qe kanalizimi kryesor i qytetit te me futet ne shtepi dhe askush nuk pergjigjet per kete.
Lum ai qe iku nga ky qytet..

Visa Hoda

January 4, 2022

Struga Ekspres