Thursday, November 30, 2023
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiRamis Merko: Dera është e hapur për të gjithë në Komunën e...

Ramis Merko: Dera është e hapur për të gjithë në Komunën e Strugës

👉 Gjithmonë në shërbim të qytetarëve..

Shpesh më pyesin se a kemi ditë të hapur për qytetarët, për një takim me mua si kryetar komune…përgjigja është e qartë. Çdo ditë është ditë për qytetarët dhe dera është e hapur për të gjithë. Fakti që kemi mbi 300 takime në javë me qytetarët është vetëm një motiv plus për të vazhduar punën tonë mëtej.

Jemi në dispozicionin Tuaj dhe jemi këtu për t’u shërbyer të gjithë qytetarëve, pavarësisht se cilit grup i përkasin.
Ramis Merko
👉 Секогаш во услуга на граѓаните..

Честопати ме прашуваат дали имаме отворен ден за граѓаните, за средба со мене како градоначалник… одговорот е јасен. Секој ден е ден за граѓаните и вратата за сите е отворена. Фактот дека неделно остваруваме над 300 средби со граѓаните е само мотивација плус да продолжиме понатаму со нашата работа.

Ви стоиме на располагање и тука сме за услуга на сите граѓани без разлика на која група припаѓаат.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments