/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Venko Filipçe: Struga sot ka 5 të infektuar me koronavirus
Maqedoni, Slider

Venko Filipçe: Struga sot ka 5 të infektuar me koronavirus

Në 24 orët e fundit, janë kryer 1828 testime, dhe 200 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:

– Shkupi 65
– Kumanovë 14
– Dibër 6
– Shtip 21
– Prilep 3
– Tetovë 12
– Struga 5
– Velesi 12
– Manastir 7
– Ohri 4
– Kavadarci 7
– Gostivar 14
– Strumica 1
– Kriva Palanka 1
– Radovishi 4
– Koçan 5
– Probishtip 3
– Demir Hisar 2
– Makedonski Brod 4
– Sveti Nikolla 3
– Kërçovë 6
– Negotina 1

4 persona vdiqën, një pacient nga Shkupi (70), një pacient nga Gostivari (58), një pacient nga Kumanova (51) dhe një pacient nga Makedonski Brod (66).

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11754, numri i pacientëve të kuruar është 7622, ​​numri i vdekjeve është 523, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3609.
(Struga Ekspres)

August 8, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres