/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Venko Filipçe: Po përkeqësohet gjendja me koronavirusin, nuk përjashtohen masat të reja restriktive
Maqedoni, Slider, Uncategorized

Venko Filipçe: Po përkeqësohet gjendja me koronavirusin, nuk përjashtohen masat të reja restriktive

Ministri i shëndetësisë Venko Filipce ka thënë se sikurse në tërë botën edhe tek ne por përkeqësohet situata me koronavirusin.
“Më tepër të sëmurë për kokë banori ka në Shtip dhe më shumë të sëmurë janë mbi 60 vjet, por ka një numër të madh të popullatës që janë të aftë për punë dhe të cilët janë të infektuar. Po rritet numri i rasteve të reja të diagonostifikuar”, ka thënë Filipçe, raporton SHENJA.
Ai deklaroi se janë duke u shqyrtuar masa të reja, ndërsa tha se shpreson që të mos ketë mbyllje të tërësishme.

September 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres