Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Qyteti, Slider

Ura e vjeter ne Struge

Ura e vjeter ne Struge e fotografuar para shume vitesh dhe qe te kujton nje ure te mrekullueshme per te cilen mund te flasin me shume nostalgji qytetaret qe e kane shijuar bukurine e kesaj ure qe ndante liqenin nga lumi drin.(Struga Ekspres)

February 11, 2015

Struga Ekspres