/div>
Loris
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Tentim për përdhunim në burgun e Ohrit
Maqedoni, Slider

Tentim për përdhunim në burgun e Ohrit

Gjatë ditës së sotme në Stacionin Policor të Ohrit nga ana a psikologëve të burgut të Ohrit është raportuar se me datë datës 09.09.2020, dy të burgosur kanë tentuar të përdhunojnë të burgosurin LL.GJ. (2001). Nga MPB njoftojnë se i burgosuri edhe është sulmuar fizikisht. MPB informon se për rastin në fjalë është njoftuar edhe Prokuroria Publike dhe se po punohet për zbardhjen e plotë të rastit.

September 15, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres