Friday, March 24, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniTë shtunën është festa e madhe e Kurban Bajramit

Të shtunën është festa e madhe e Kurban Bajramit

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për Festat e Republikës së Moldavisë (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Moldavisë” nr. 21/98 dhe 18/07) 9 korrik, e shtunë, Kurban Bajram, Dita e parë e Kurban Bajramit, është ditë jopune për qytetarët e besimit mysliman në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e besimit mysliman në Republikën e Maqedonisë së Veriut festën e Kurban Bajramit.
(Struga Ekspres)

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments