Wednesday, December 7, 2022
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiTë duash të jesh prej Struge është njerëzore, të jesh prej Struge...

Të duash të jesh prej Struge është njerëzore, të jesh prej Struge është hyjnore

I shtrirë pranë bregut të liqenit të Ohrit, Struga është qyteti më i populluar turistik në Republikën e Maqedonisë. Në mes të qytetit kalon lumi Drin i Zi, karakteristikë e tij është se ky lumë i ndan qytetarët e Strugës në toskë dhe gegë. Gazetari Valon Gashi sjell një reportazh për qytetin e ngjalave apo te urave siç është quajtur ndryshe.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments