Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Sulmohet 22 vjeçari nga një fshat i Strugës
Maqedoni, Showbiz, Slider

Sulmohet 22 vjeçari nga një fshat i Strugës

Më 15-02-2021 në 00.10, II (22) nga fshati Llabunishtë i Strugës , në stacionin policor Veleshtë, raportoi se më 14.02.2021 në orën 22.30 në Llbunishtë, ai ishte sulmuar fizikisht nga O.M. dhe TK, të dy nga i njëjti fshat. Njësija për Punë të Brendshme Strugë do të ngrejë padi të duhur kundër kryerësit të veprës. Sektori për Punë të Brendshme Ohër. Zëdhënëse e SPB Ohër Merlina Islami

February 15, 2021

Struga Ekspres