/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
SPB: 35 vjeçarja që u gjend e vdekur në afërsi të Spitalit të eshtrave në Ohër kishte lëndime në kokë
Qyteti, Slider

SPB: 35 vjeçarja që u gjend e vdekur në afërsi të Spitalit të eshtrave në Ohër kishte lëndime në kokë

Më 3 maj 2021, në ora 08:20 në SPB’- Ohër, S.D. raportoi se në një shtëpi pranë spitalit “Shën. Erazmo ”në Ohër gjeti të vdekur 35-vjeçarin M.M nga Ohri, me të cilin jetoi së bashku në shtëpi.

Një mjek nga Shërbimi Emergjent Mjekësor arriti në përfundimin se e ndjera kishte lëndim të kokës, dhe me urdhër të Prokurorit Publik trupi ishte dorëzuar për autopsi, njofton SPB Ohër.
(Struga Ekspres)

May 3, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres