/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Propozohet që kafenetë të punojnë deri në ora 22:30
Maqedoni, Slider

Propozohet që kafenetë të punojnë deri në ora 22:30

Sh.tabi i krizës në mbledhjen e sotme ka mbështetur propozimet e Ministrisë së Shëndetësisë (MSH) dhe në bazë të tyre propozon që në seancën e radhës Qeveria të miratoj vendim për masat e ardhshme:
• Ora policore të filloj në ora 23:00 dhe të zgjas deri në 05 të ditës së nesërme.
• Objektet gastronomike të mund të punojnë deri në ora 22:30, por vetëm në terraca dhe jashtë objektit, por jo dhe në pjesën e mbyllur të lokalit.
Këto propozime të Ministrisë së Shëndetësisë do të shqyrtohen në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë, dhe në rast se miratohen do të hyjnë në fuqi nga dita e mërkurë (5 maj 2021).

May 3, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres