/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Shtrenjtohet nafta dhe benzina
Maqedoni, Slider

Shtrenjtohet nafta dhe benzina

Nga mesnata do të ketë çmime të reja për benzinën dhe naftën, njofton Struga Ekspres.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator të Energjisë, derivatet e naftës do të rriten me një denarë.
Nga mesnata, çmimi me pakicë i Eurosuper BS-95 do të jetë 73,50 denarë për litër, Eurosuper BS-98 do të jetë 75 denarë, ndërsa Eurodiesel (D-E V) do të jetë 67 denarë.(Struga Ekspres)

October 1, 2018

error: Content is protected !!
Struga Ekspres