Sunday, May 26, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiSHMK "Ibrahim Temo", Strugë : Këshilli i Prindërve kërkoi ndërprerjen e bojkotit...

SHMK “Ibrahim Temo”, Strugë : Këshilli i Prindërve kërkoi ndërprerjen e bojkotit nga nxënësëit dhe të filloj mësimi online (foto dokument)

Drejtuar:
Prindërve, Nxënësve të Shkollës së Mesme Komunale “Dr Ibrahim Temo” Strugë

A P E L

Nga mbledhja e Këshillit të prindërve pranë SHMK Gjimnazi Dr.Ibrahim Temo-Strugë, e mbajtur më 06.10.2020 u diskutua për mbajtje të mësimit online si mënyra e vetme që fëmijët të mos humbasin të drejtën e tyre për tu arsimuar. U pa e arsyeshme që bojkoti i nxënësve për realizimin e mësimit online të nderpritet dhe të gjendet një mënyrë tjetër për tu dëgjuar zëri i tyre për mësimin me prani fizike
Pas diskutimeve me prindërit u mor një qëndrim dhe u apelojme nxënësve të përfshihen dhe të jene prezent në Platformën Nacionale të Mësimit Online dhe të vijojnë mësimin online si një mënyrë e vetme në këtë situatë te jashtëzakonshme pandemie. Njëherazi Këshilli i Prindërve ka derguar kerkese Ministrise te Arsimit ne vecanti Ministres Znj . Milla Caroska si dhe Komunes se Strugës për të rishqyrtuar kerkesen e shkolles per mesimin me prani fizike ne pajtim me protokollet dhe me Algoritmin e KSI.

Me respekt
Këshillit të prindërve
SHMK Gjimnazi Dr.Ibrahim Temo- Strugë

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments