Saturday, July 13, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiShkolla e Frëngovës pajiset me 135 banka dhe 50 karrike (FOTO)

Shkolla e Frëngovës pajiset me 135 banka dhe 50 karrike (FOTO)

👉 Pamje krejtësisht ndryshe në Shkollen fillore “Ashim Agushi” – Ladorisht, punë që kanë nisur që nga ardhja në detyrë e drejtoreshës së re të shkollës Atixhe Ajro, ku njëkohësisht edhe
Shkolla periferike “Jeta e Re”- Frëngovë pas shumë vitesh u pajis me 50 banka dyshe, 85 banka teke dhe 50 karrige shkollore për të gjithë nxënesit e shkollës.

Falenderim të veçantë për iniciativën dhe bashkëpunimin të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ne krye me ministrin Jeton Shaqiri dhe kryetarit të komunës së Strugës z. Ramis Merko.

Komuna e Strugës

👉 Сосема поинаков изглед во Основното училиште “Ашим Агуши“ – Радолишта, работа која започна со доаѓањето на функција на новата директорка Атиџе Ајро, каде истовремено подрачното Основно училиште “Јета е Ре“ – Франгово после многу години, се опреми со 50 двојни клупи, 85 единечни клупи и 50 училишни столчиња за сите ученици.

Посебна благодарност за иницијативата и соработката на Министерството за Образование и Наука на чело со министерот Јетон Шаќири и градоначалникот на Струга Рамис Мерко.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments