Sunday, June 16, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiRamis Merko: Sigurojmë financim për ndërtim të kolektorit primar në pjesën perëndimore...

Ramis Merko: Sigurojmë financim për ndërtim të kolektorit primar në pjesën perëndimore të Liqenit të Ohrit (FOTO)

Sigurojmë financim nga Ministria e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor për realizimin e projektit për ndërtim të kolektorit primar në pjesën perëndimore të Liqenit të Ohrit 🔨✅

🟢Projekti për ndërtimin e kolektorit kryesor për grumbullimin e ujërave të zeza në pjesën perëndimore të Liqenit të Ohrit është një nga projektet prioritare në nivel rajonal, kombëtar dhe ndërkufitar.

🟢Zona e projektit shtrihet në bregun e Liqenit të Ohrit nga Autokamp Treska në kufi me Shqipërinë përmes rrugës rajonale nga fshati Radozhdë në vendbanimin Guri i drerit deri në stacionin e pompimit pranë hotelit Izgrev në afërsi të fshatit Kalisht.

🟢Gjatësia e përgjithshme e rrugës së kolektorit kryesor është 5,200 metra. Realizimi i kolektorit primar do të kompletojë anën perëndimore të sistemit të kolektorit për mbrojtjen e Liqenit të Ohrit.

🟢Kujdesemi për natyrën dhe mirëqënien e qytetarëve tanë.

Zgjidh jetë, voto blertë!✅

Rretho numrin 3!✅
BDI-Strugë


Обезбедуваме финансиски средства од Министерство за животна средина и просторно планирање за изградба на примарниот колектор во западниот дел од Охридското Езеро🔨✅

🟢Проектот за изградба на примарниот колектор за собирање на отпадните води од западниот дел на Охридскиото езеро е еден од приоритетните проекти на регионално, национално и прекугранично ниво.

🟢Проектната област се протега на самио брег на Охридското езеро од Автокампот Треска на самата граница со Р.Албанија преку регионалниот патен правец од селото Радожда се до туристичко место Елен Камен до пумпната станица кај хотелот Изгрев кај село Калишта.

🟢Вкупната должина на трасата на примарниот колектор е 5.200 метри. Со реализација на примарниот колектор ќе се комплетира западната страна на колекторскиот систем за заштита на Охридското Езеро.

🟢Се грижиме за природата и благосостојбата на нашите граѓани.

Избери живот, гласај зелено!✅

Заокружи број 3!✅

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments