Mobileri Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Qytetari live në RTS: “Serbia shtet m.ti, shtet fashist” (VIDEO)
Rajoni, Slider

Qytetari live në RTS: “Serbia shtet m.ti, shtet fashist” (VIDEO)

Një person i ka ndërhyrë gazetares të Radio Televizionit të Serbisë teksa raportonte në një lidhje direkte nga qendra e Beogradit.

Së pari ai e derdh një pije prej kanaçeje para saj, ecën disa metra dhe më pas kthehet dhe live e shanë shtetin e Serbisë.

“Serbia shtet m.t. Serbia shtet fashist”- dëgjohet duke thënë ai.

Klikoni këtu për ta parë videon.

June 19, 2022

Struga Ekspres