/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Profesori nga Tetova me lot në sy përcjell nxënësin për në Gjermani!
Maqedoni, Slider

Profesori nga Tetova me lot në sy përcjell nxënësin për në Gjermani!

Bujamin Salija profesor në shkollë fillore shkruan:

Sot me lotë në sy u përshëndeta me Amarin-nxënësi i klasës 8’të na ikë në Gjermani ç’të them fjalët janë të tepërta. Rrugë të mbarë dhe Zoti ta lehtësoftë këtë rrugë kuptohet që nuk je i vetëm ka edhe qindra Shqiptarë nxënës që marrin rrugën e gurbetit. Është një ndarje e dhimbshme është e dyta herë që e përjetoi diçka të tillë, dhe qoftë e fundit kësi llojë ndarje.

December 5, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres