/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Nuk do të ketë zgjedhje më 12 prill, ja kush paralajmëron?!
Maqedoni, Slider

Nuk do të ketë zgjedhje më 12 prill, ja kush paralajmëron?!

Gazetari Zoran Ivanov është i bindur se zgjedhje të parakohshme parlamentare më 12 prill nuk do të ketë. Ai këtë e ka theksuar për Kanal5, duke shtuar se është mëse e sigurt se kjo date do të spostohet, përcjell INA.

“Zgjedhjet në pranverë nuk i konvenojnë askujt, ta lëmë anash protokollin për në NATO, nëse Kuvendi do të shpërbëhet. As LSDM-së, VMRO-së, BDI-së, BESË-s dhe Aleancës nuk i konvenojnë. Deri në zgjedhjet e rregullta do të ketë edhe 4 muaj më pas, nëse nuk përfshijmë korrikun dhe gushtin, andaj pse të vrapohet 4 muaj më herët”, ka nënvizuar Ivanov. Zgjedhjet e rregullta në Maqedoni janë në fund të dhjetorit të 2020, por me marrëveshjen e partive politike u vendos për zgjedhje të parakohshme që do të duhet të mbahen më 12 prill të 2020. (INA)

Zoran Ivanov, foto:Libertas
December 5, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres