/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Proaqua e Strugës :Angazhohemi maksimalisht për pastrimin e ujit të pijshëm
Qyteti, Slider

Proaqua e Strugës :Angazhohemi maksimalisht për pastrimin e ujit të pijshëm


NPN Proaqua Strugë I njofton të gjithë konsumatorët e shërbimeve të saj se prej mëngjesit të sotëm të gjitha ekipet e sektorit teknik janë në teren dhe janë duke I ndërmarrë të gjithë aktivitetet për pastrimin sa më shpejtë të linjave nga uji I turbulluar.

Brenda ditës gjendja do të normalizohet dhe së shpejti uji do të jetë I sigurt për pije.
Pasi të jetë kthyer gjendja e ujit të normalitet do t’ju informojmë që të vazhdoni me konsumin e tij për të gjitha nevojat, ndërkohë ju rekomandojmë të vazhdoni ta përdorni vetëm për nevoja sanitare dhe teknike.
Me respekt,
NPN Proaqua Strugë.

November 8, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres