/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Prej sot fillon vjeshta
Maqedoni, Slider

Prej sot fillon vjeshta

Pasdite në orën 15:30 në hemisferën veriore sipas kohës së mesme evropiane vjen vjeshta. Vjeshta zgjat 91 ditë dhe do të përfundojë më 21 dhjetor kur të vjen dimri.

September 22, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres