/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Prej sot fillon obligimi ligjor për mbajtje të obliguar të pajisjes dimërore
Maqedoni, Slider

Prej sot fillon obligimi ligjor për mbajtje të obliguar të pajisjes dimërore

Prej sot fillon obligimi ligjor për posedimin e obliguar të pajisjes dimërore në automjete, i cili do të zgjat deri më 15 mars të vitit 2021.

“Gjatë kësaj periudhe vozitësit në makinat e tyre duhet të kenë këto lloje të pajisjeve- goma të përshtatshme dimri me një thellësi të caktuar të prerjeve pneumatike në të gjitha rrotat e makinës ose zinxhirët e dëborës dhe në rastin kur bëhet fjalë për kamionë ose autobusë duhet të posedojnë mjete dore për pastrimin e dëborës (lopatë)”.

Gjoba për mos bartjen e pajisjeve të detyrueshme dimërore është 45 euro në kundërvlerë me denarë.

November 15, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres