/div>
Loris
Kupa
ezgif-com-add-text-2
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Poetja strugane Mimoza Mustafai-Jonuzi vjen me librin me poezi, “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!”
Kulturë, Qyteti, Slider

Poetja strugane Mimoza Mustafai-Jonuzi vjen me librin me poezi, “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!”

Del në treg libri me poezi “Të të quaj dashuri, dhimbje apo jetë?!”- nga autorja Mimoza Mustafai-Jonuzi- profesoreshë e Gjuhës dhe letërsisë shqipe.

Libri trajton poezi lirike, ku shkrimtarja shpreh ndjenjat e saj shpirtërore për dashurin, jetën dhe vuajtjen nga një këndvështrim abstrakt.

E veçanta e këtij libri është se, poezitë janë të gjitha pa titull, me çka autorja e lë në dorën e lexuesit se si do ta titulloj, sipas asaj se çka do të ndjej shpirtërisht pas leximit.

Adhuruesit e librit dhe poezisë, librin mund ta gjejnë në Shkup dhe Tetovë në librarinë “Nobel”.

Mimoza Mustafai-Jonuzi eshte e lindur në fshatin Zagraçan të Strugês ku shkollën fillore e kreu në vendëlindje, shkollën e Mesme e kreu nê Strugë në “Niko Nestor”, kurse fakultetin e Albanologjisë e kreu nê Shkup.

Poetja jeton dhe punon në Shkup, pedagoge e Gjuhës dhe Letërsisê Shqipe.

April 27, 2021

error: Content is protected !!
Struga Ekspres