Kupa
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Paditet 67 vjeçari sepse e grisi fletën e votimit
Qyteti, Slider

Paditet 67 vjeçari sepse e grisi fletën e votimit

MPB-Strugë informon se për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “shkatërrimi i materialit zgjedhor”, Departamenti i Policisë së Strugës ka ngritur kallëzim penal kundër 67 vjeçarit nga fshati Oktis i Strugës. Më 17 tetor 2021, rreth orës 14, gjatë “Zgjedhjeve Lokale 2021”, pasi ka ushtruar të drejtën e votës në qendrën e votimit në fshat, ka grisur fletën e votimit dhe e ka hedhur në kutinë e votimit.
(Struga Ekspres)

November 18, 2021

Struga Ekspres