Friday, March 24, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeQytetiPaditet 54 vjeçari për falsifikim dokumentesh

Paditet 54 vjeçari për falsifikim dokumentesh

Njësia për Punë të Brendshme Strugë ka ngritur padi penale kundër B.C.(54) nga fshati Oktis i Strugës, për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar” dhe “falsifikim i dokumentit zyrtar”. Ai në cilësinë e përfaqësuesit zyrtar referent për prerje dhe dorëzim në NP “Pyjet Kombëtare” – Pylltaria Rajonale “Jabllanicë” Strugë, me datë 01.11.2022 ka përgatitur një fletëdërgesë me përmbajtje të rreme, e ka vërtetuar me vulë zyrtare, duke e futur në të të dhëna të fallsifikuara për dru zjarri të prera pa leje. Me këtë ai
ka mundësuar personave fizikë nga Struga që të shesin dru ahu dhe përfitim pasuror kundërligjor prej 40.000 denarë. SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments