Saturday, June 22, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiNjoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Njoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se falë rreshjeve të shiut ditëve të fundit burimet tashmë kanë filluar të mbushen me ujë dhe situata do të përmirësohet shumë shpejt. Kjo bënë të mundur zgjidhjen e problemit me mungesën e ujit në komunën e Strugës.

Gjithashtu lusim të gjithë qytetarët që për shkak të situatës së krijuar, të ndërpresin keqpërdorimin e ujit, me qëllim zgjidhjen e problemit dhe heqjen e kufizimeve gjatë natës.
Restrikcionet e vendosura nga ndërmarrja jonë kanë mundësuar zvogëlimin e problemit me mungesën e ujit, andaj lusim qytetarët që te lajmërojnë për çdo keqpërdorim të mundshëm me ujin e pijshëm.
Ditët në vijim presim që situata të jetë e qëndrueshme dhe probleme të këtilla të mos përsëriten.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

“NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека благодарение на неодамнешните дождови, изворите веќе започнаа да се полнат со вода и состојбата ќе се подобри многу брзо. Ова овозможи да се реши проблемот со недостиг на вода во општина Струга.

Исто така, бараме од сите граѓани да престанат со злоупотребата на вода заради состојбата, со цел да се реши проблемот и да се отстранат ограничувањата во текот на ноќта.
Ограничувањата наметнати од нашето претпријатие овозможија да се намали проблемот со недостиг на вода, затоа ги замолуваме граѓаните да пријават каква било можна злоупотреба на вода за пиење.
Во наредните денови очекуваме состојбата да биде стабилна и ваквите проблеми да не се повторуваат.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

„ЈП Водовод и Канализација-Струга“

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments