Thursday, July 25, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiNjoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Njoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, si pasojë e papërgjegjshmërisë së disa personave, me materiale ndërtimore mbi elektranat në f.Belicë e Sipërme, është bërë dëmtimi i gypit kryesor të ujësjellësit, i cili furnizon qytetin me ujë të pijshëm.
Për shkak të këtij defekti, në disa zona do të ketë mungesë të ujit, ose shtypja do të jetë e ulët.
Ekipet punuese të ndërmarrjes ndodhen në terren dhe shpresojmë në zgjidhjen e këtij problemi sa më parë.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека како резултат на неодговорноста на некои лица со градежни материјали на електраните во с.Горна Белица, оштетена е главната водоводна цевка со која градот се снабдува со вода за пиење.
Поради овој дефект, во некои области ќе има недостаток на вода, или притисокот ќе биде низок.
Работните тимови на претпријатието се на терен и се надеваме дека ќе го решиме овој проблем што е можно побрзо.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments