Wednesday, June 12, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiNjoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Njoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Të nderuar qytetarë,

Në prag të sezonit veror, edhe këtë vit ju bëjmë thirrje për shfrytëzim racional dhe mos keqpërdorim të ujit të pijshëm.
Duke pasur parasysh mungesën e reshjeve të borës gjatë stinës së dimrit, gjendja këtë vit mund të jetë edhe më problematike.
Ekipet e ndërmarrjes në bashkëpunim me inspektorët komunal, do të fillojnë me kontrollet në terren për zbulimin e rasteve të keqpërdorimit të ujit.
Për të gjithë konsumatorët ku do të konstatohen raste të keqpërdorimit të ujit do të ndërmerren masa ligjore, në pajtim me Ligjin për furnizim me ujë të pijshëm dhe largimin e ujërave të ndotura urbane dhe Kodin Penal.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Почитувани граѓани,

Пред летната сезона, апелираме и оваа година да не ја злоупотребувате водата за пиење.
Со оглед на недостигот на снежни врнежи во текот на зимската сезона, оваа година ситуацијата може да биде уште попроблематична.
Екипите на претпријатијата во соработка со општинските инспектори ќе започнат со теренски проверки за откривање случаи на злоупотреба на водата.
За сите потрошувачи кај кои ќе се констатираат случаи на злоупотреба на вода ќе бидат преземени законски мерки согласно Законот за снабдување со вода за пиење и одведување на урбаните отпадни води и Кривичниот Законик.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments