Thursday, July 25, 2024
Nabizi KUPA REKLAMONI KETU
trim2 REKLAMO KETU!
trim2
Nati-Trans4
REKLAMONI KETU!
REKLAMONI KETU!
HomeQytetiNis aksioni në Strugë për zbulimin e rasteve të keqpërdorimi të ujit

Nis aksioni në Strugë për zbulimin e rasteve të keqpërdorimi të ujit

Vazhdon aksioni në terren për zbulimin e rasteve të keqpërdorimi të ujit.

Ekipet e ndërmarrjes në bashkëpunim me inspektorët komunal dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme-stacioni policor Strugë, kanë kryer kontrolle të shumta në qytet dhe rrethinë, ku kanë konstatuar disa raste të keqpërdorimit të ujit.
Për rastet e tilla janë shpërndarë vërejtje tek konsumatorët, si paralajmërim i fundit, para se të vijojë edhe shqiptimi i dënimeve, në pajtimim me nenin 44 paragrafi I, i Ligjit për furnizim me ujë të pijshëm dhe largimin e ujërave të ndotura urbane.

Ky aksion do të vazhdojë edhe gjatë ditëve në vijim dhe ka për qëllim furnizimin pa probleme me ujë të pijshëm gjatë sezonit veror.

✅На терен продолжуваат акциите за откривање случаи на злоупотреба на водата.

Екипите на претпријатието во соработка со општинските инспектори и МВР – полициска станица Струга, извршија бројни проверки во градот и околината, при што се констатирани повеќе случаи на злоупотреба на вода.
За ваквите случаи, до корисниците дадени се опомени, како последно предупредување, пред да продолжи изрекувањето на казните, согласно член 44 став I од Законот за снабдување со вода за пиење и одведување на урбаните отпадни води.

Оваа акција ќе продолжи и во текот на следните денови, со цел водоснабдување без проблеми во текот на летната сезона.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMONI KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments