Friday, June 2, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniNga mesnata mediat nuk guxojnë të emetojnë kurrfarë prezantimi zgjedhor

Nga mesnata mediat nuk guxojnë të emetojnë kurrfarë prezantimi zgjedhor

Pas përfundimit të fushatës zgjedhore për rrethin e parë të Zgjedhjeve lokale 2017 në mesnatë kur fillon heshtja zgjedhore që zgjat deri në orën 19:00 të ditës së diel më 29 nëntor të vitit 2017, mediat vazhdojnë të raportojnë për zgjedhjet dhe për vijimin e votimit, por nuk guxojnë që të transmetojnë asnjë nga format e prezantimit zgjedhor mediatik.

“Gjatë njoftimit në ditët e heshtjes zgjedhore do të mendohet se mediat e kanë shkelur heshtjen zgjedhore nëse transmetojnë, gjegjësisht publikojnë çfarëdo informacionesh, fotografi, materiale audio dhe audiovizuale lidhur me ose në të cilat marrin pjesë pjesëmarrësit në zgjedhje, çfarëdo.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments