Sunday, June 4, 2023
Nabizi KUPA
Lulzimi3
trim2
Nati-Trans4
HomeMaqedoniNesër nuk punohet, është pushim

Nesër nuk punohet, është pushim

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se 5 qershori (e premte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e mbajtur më 3 qershor 2020 e përcaktoi 5 qershorin si ditë jo pune për të gjithë qytetarët me qëllim të sigurimit të koordinimit të tërësishëm të aktiviteteve të kahëzuara ndaj ballafaqimit të futjes dhe përhapjes së koronavirusit COVID-19.

Ylli-Limar Butik Mili
REKLAMO KETU!
Ylli-Limar
Butik Mili
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments